علی بهرمند گفت که ما می توانیم صادرات بیشتری داشته باشیم و سهم بیشتری از چرخه اقتصادی کشور و ارزآوری را بر عهده بگیریم.
به گزارش ایلنا، علی بهرمند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی درباره نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات گفت: واحدهای تولید شیرینی امسال با توان بیشتری در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران شرکت داشتند.
در این نمایشگاه که شانزدهمین دوره برگزاری آن برگزار شد حدود 400 غرفه دار حضور داشتند.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان در این زمینه پتانسیل و ظرفیت بالایی دارند، افزود: می توانیم صادرات بیشتری داشته باشیم و سهم بیشتری از چرخه اقتصادی کشور و ارزآوری را بر عهده بگیریم.
وی تصریح کرد: کیفیت بالا، سرعت عمل، تازگی و مرغوب بودن مواد غذایی مهم ترین عوامل رشد و توسعه در این صنف است.
بهرمند در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به مطالبه اصلی صنف قنادان در زمینه حریم صنفی گفت: حذف حریم صنفی موجب رقابت ناسالم در فضای کسب و کار شده است و با توجه به اشراف وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت به امور تجارت، امیدوار هستیم قانون حریم صنفی مجددا در محیط کسب وکار اجرا شود.
وی ادامه داد: معرفی آخرین دستاوردهای داخلی و خارجی این صنعت، تبادل اطلاعات شرکت های داخلی و خارجی، جذب سرمایه گذاری، رونق تولید، توسعه صادرات، معرفی منابع انسانی، اشتغال زایی و تبلیغات و آگاهی بخشی به بازدیدکنندگان از مهم ترین اهداف برگزاری نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات بوده است.
وی در پایان گفت: از مسئولین درخواست حمایت بیشتر داریم چون توانمندی ما در این صنف چشمگیر است و می توانیم ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشیم.