دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

شهر گنبدهای فیروزه ای میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

مدیرعامل بیمه کوثر به همراه مدیران برنامه ریزی توسعه و پایش عملکرد، امور نمایندگان، حقوقی و بازرسی و بیمه های اتومبیل از سرپرستی استان اصفهان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمه کوثر؛ مدیرعامل شرکت ضمن دیدار با کارشناسان و نمایندگان استان ، گفت: مدیران، کارشناسان و نمایندگان سراسر کشور با جلب رضایت و اعتماد عمومی و نیز تکریم مشتریان می توانند در راستای ارتقای آرامش اقشار مختلف جامعه، فعالان اقتصادی و در نهایت توسعه فرهنگ بیمه و رشد اقتصاد ملی گام بردارند.

شهر گنبدهای فیروزه ای میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

مجید مشعلچی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: سفرهای استانی به منظور بررسی عملکرد سرپرستی،  ابلاغ سیاست های جدید شرکت، دیدار با کارکنان و شبکه فروش و نیز تبادل نظر و رفع مشکلات و دغدغه های آنان، بهره مندی از تدبیر جمعی مدیران و کارشناسان استان در تدوین برنامه های شرکت و ایجاد بسترهای افزایش خدمت رسانی و تسهیل و تسریع در ارایه خدمات به ذی نفعان و آحاد جامعه صورت می گیرد.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.