یکشنبه, ۱۳ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۵ / Sun, 3 May(5) 2026 /
           
فرصت امروز

طی هشت ماهه منتهی به آبان‌ماه امسال، به تعداد یک هزارو 935 فقره پروانه‌های بهره‌برداری صنعتی ایجادی توسط وزارت صنعت، معدن وتجارت در استان‌های مختلف صادر شد که در مقایسه با هشت ماهه سال 92 رشد 22/2درصدی را نشان می‌دهد. 

به گزارش شاتا، در هشت ماهه امسال میزان سرمایه‌گذاری محقق شده برای پروانه‌های بهره‌برداری صنعتی صادر شده بالغ بر 47 هزار و 731 میلیارد ریال بوده است.  این گزارش می‌افزاید: در هشت ماهه امسال، اشتغال ایجاد شده از ناحیه صدور پروانه‌های بهره‌برداری صنعتی ایجادی برای 286 هزارو 86 نفر بود. 

در ادامه این گزارش تصریح شده است: در این مدت تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صنعتی ابتدا به استان آذربایجان شرقی با 193 واحد، سپس به استان خراسان رضوی با 123 واحد، استان قزوین با 107 واحد و استان قم با 102  واحد  تعلق داشته است. همچنین در این مدت برای محصولات کانی غیر‌فلزی بیشترین پروانه‌های بهره‌برداری صنعتی با 278 فقره صادر شده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/oHiWtJLB
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه