سه شنبه, ۲ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Tue, 22 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

کنفرانس افغانستان در لندن با تجدید تعهد کشورهای شرکت‌کننده پایان یافت. در این کنفرانس بیش از هفتاد کشور و نهاد بین‌المللی با هدف تجدید تعهدات مالی و سیاسی از این کشور شرکت کردند. محمد اشرف غنی و عبدالله عبدلله، رهبران دولت وحدت ملی افغانستان و تنی چند از مقامات ارشد این کشور شرکت کردند. مقامات افغانستان در این اجلاس طرح‌های این کشور را برای اصلاحات ارائه دادند.

رییس‌جمهوری افغانستان از جامعه بین‌الملل خواست تا با پایان ماموریت این کشورها در افغانستان، کشورش را رها نکنند. جان کری، وزیر امور خارجه امریکا، دیوید کامرون، نخست‌وزیر انگلیس، نواز شریف، نخست‌وزیر کشور پاکستان، ضمیر کابلوف، نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان و بسیاری دیگر از مقامات ارشد کشورهای جهان در این گردهمایی شرکت کردند. کشورها و سازمان‌های شرکت‌کننده کنفرانس لندن برای بازتعریف رابطه افغانستان و جامعه جهانی، تعهدات خود را نسبت به این کشور تجدید کردند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/5iQIt98a
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه