دکتر هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: تا زمانیکه در وزارت بهداشت در مورد سلامت خمیر مرغ مطمئن نشویم، استفاده از آن در محصولات غذایی مجاز نخواهد بود. وی با اشاره به اینکه اخیرا صحهگذاری در مورد سلامت خمیر مرغ در برخی موارد، با ارزیابیهای بهداشتی توسط مسئولان وزارت بهداشت، زیر سوال رفته، توضیح داد: اگر در تولید این کالا از گوشتهای سالم استفاده شود، میتوان از آن بهعنوان یک محصول حاوی پروتئین استفاده کرد. سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت نیز از ابتدای سال گذشته به واحدهای تولیدی این محصول تاکید کرده که در تولید خمیر مرغ موظف به تطابق با سیاستهای وزارت بهداشت هستند و اگر این اتفاق نیفتد، مجوز تولید آنها متوقف خواهد شد. بخشی از خمیر مرغ بهصورت بهداشتی تولید میشود، بخش غیربهداشتی این ماده نیز باید کنترل شود.