رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: نفت بشکه‌ای ۸۰ تا ۸۵ دلار در بودجه سال آینده پیش‌بینی می‌شود و بودجه چهار دستگاه بر مبنای بودجه عملیاتی انجام خواهد شد. غلامرضا تاج‌گردون در گفت‌وگو با فارس، در غرفه فارس در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با اشاره به بودجه عملیاتی دستگاه‌های اجرایی برای سال 94، اظهار کرد: در بحث بودجه عملیاتی در دومقطع دولت‌ها ورود کردند که یکی به سال 80 و 81 مربوط بود و دیگری به سال 84 و بودجه سال 94 مربوط است که امسال دولت در نظر دارد، چهار دستگاه را از طریق بودجه عملیاتی اجرایی کند.

رییس کمیسیون برنامه‌وبودجه با بیان اینکه با توجه به کسری، بودجه‌ریزی عملیاتی برای کشور بهتر است، افزود: این موضوع براساس هزینه‌های واقعی انجام می‌شود و بهتر است که عملی شود. وی در پاسخ به این سوال که دولت چه عددی را برای قیمت نفت در بودجه پیشنهاد خواهد داد، گفت: هنوز جمع‌بندی صورت نگرفته و معمولا دو، سه روز آخر قیمت نفت در بودجه تامین می‌شود و پیش‌بینی بنده این است که قیمت نفت روی 80 تا 85 دلار بسته شود. وی افزود: 20 درصد کاهش درآمدهای نفتی خواهیم داشت که به احتمال زیاد از طریق بودجه‌های عمرانی این موضوع در نظر گرفته می‌شود، زیرا هزینه‌های جاری و مصارف دولت ثابت است.

تاج‌گردون، در مورد نرخ دلار در بودجه گفت: روی این موضوع نباید خیلی مانور داد، اگر مذاکرات به سرانجام برسد، نباید انتظار داشت که قیمت بالا برود و فضای سرمایه‌گذاری بهتر خواهد شد، اما اگر جواب منفی بگیریم باید منتظر شرایط بمانیم.