نشست مشترك معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری با صنایع نفت و گاز خوزستان سه در شركت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب برگزار شد. در این نشست كه با حضور دكتر جعفر توفیقی، دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت و مهندس بیژن عالی‌پور، مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب برگزار شد، در خصوص راهكارها و تدارك زیرساخت‌های ایجاد منطقه ویژه نفت و گاز در استان خوزستان بحث و تبادل نظر شد.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در این نشست با اعلام آمادگی این شرکت برای همکاری با معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری در زمینه ایجاد منطقه ویژه نفت و گاز خوزستان گفت: در این چارچوب می‌توان فضای کسب‌و‌کاری ایجاد کرد که مبنای آن دانش فنی باشد. مهندس بیژن عالی‌پور افزود: این شركت در گذشته نیز با معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری تفاهم‌نامه‌ای در محورهای گوناگون از جمله تجاری‌سازی پروژه‌های پژوهشی داشته و مفاد آن در دست پیگیری و اجراست.

در ادامه جلسه، جعفر توفیقی گفت: این معاونت درصدد برداشتن موانع موجود بر سر راه توسعه فناوری و نیز تجاری کردن دستاوردها است تا کشور بتواند به سمت ظرفیت‌سازی فناوری حرکت و از منابع فیزیکی و انسانی ارزش افزوده بالایی خلق و در میدان کسب‌و‌کار دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کند. وی با اشاره به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب، مسیر مزبور را منطبق بر این سیاست‌ها عنوان کرد و گفت: باید به سمت تبدیل صنایع کشور از عملیات محور به دانش‌بنیان حرکت کرد.