وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت تدبیر و امید برای نفت 40 و 75 دلاری سناریوهای مختلفی تنظیم کرده و حتی برای زمان پس از تحریم‌ها هم سناریو دارد.
به گزارش ایرنا، علی ربیعی افزود: تلاش‌ها و مجاهدت‌هایی که در سال‌های نخست انقلاب از سوی مردم صورت گرفت باعث شده که امروز نمایندگان جمهوری اسلامی ایران عزتمندانه بر سر میز مذاکرات بنشینند و از منافع ملی مردم ایران حمایت کنند و این در حالی است که کشورهای غربی با احترام به این موضوع توجه دارند.

وی تاکید کرد: دولت یازدهم بر منافع آحاد جامعه تاکید دارد و در برابر کسانی که در داخل یا خارج در مقابل منافع مردم قرار گیرند، قاطعانه می‌ایستد.وی با اشاره به رشد اقتصادی حاصل شده در دولت تدبیر و امید گفت: برای سال آتی رشد اقتصادی پنج‌درصدی را پیگیری می‌کنیم، هرچند که برای توسعه و اشتغال در کشور نیازمند رشد اقتصادی هشت‌درصدی هستیم. وی یادآور شد: دولت مصمم است که مبارزه با فقر را در زمینه‌های درمانی، غذایی و آموزشی پیگیری کند و تاکنون گام‌های ارزشمندی هم برداشته است.به گفته ربیعی یکی از گام‌های مهم دولت در چندماه گذشته بیمه‌کردن هشت میلیون نفر از جمعیت کشورمان بوده که آنان پوشش بیمه درمانی نداشتند.

وی ادامه داد: همچنین حمایت غذایی از خانوارهایی که با مشکل فقر غذایی مواجه هستند، از اقدامات مهم دولت تدبیر و امید است.ربیعی مردم را سرمایه‌های اجتماعی کشور عنوان کرد و گفت: دولت یازدهم بر صداقت و شفاف‌سازی اهتمام جدی دارد و همواره بر اعتماد دوسویه میان دولت و مردم تاکید می‌کند، زیرا اعتماد مردم به دولت، سرمایه بی‌نظیری است که هیچ چیز جای آن را نمی‌تواند بگیرد. به گفته وزیر کار برای توسعه، نیازمند رشد اقتصادی هستیم اما پیش از رسیدن به چنین رشدی سیاست اشتغال بزرگ بنگاه کوچک را پیگیری خواهیم کرد.