رییس انجمن تولیدکنندگان روغن زیتون کشور با اشاره به افزایش تولید این نوع روغن در سال جاری، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود 11 هزار تن روغن زیتون در کشور تولید شود.
به گزارش مهر محمدرضا هاتفی با بیان اینکه میزان تولید دانه زیتون در سال جاری در مجموع 110 هزار تن خواهد بود، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال 40 هزار تن زیتون شور و 70 هزار تن دانه روغنی این میوه در کشور تولید شود که از این میزان دانه روغنی نزدیک به 11 هزار تن روغن زیتون استحصال می‌شود.
وی با اشاره به اینکه تولید زیتون یک‌سال بارآور و یک‌سال نابارآور است، افزود: سال گذشته، سال نابارآوری این میوه بود، ضمن اینکه در سال 91 حدود هفت هزار تن روغن زیتون در کشور تولید شد.
رییس انجمن تولیدکنندگان روغن زیتون کشور، تاثیر خشکسالی بر تولید میوه زیتون در سال جاری را مورد اشاره قرار داد و گفت: برداشت زیتون روغنی از 15 آبان تا 15 آذرماه انجام می‌شود که امیدواریم در چند روزی که به آغاز برداشت مانده، بارندگی‌های مناسب بتواند این کمبود را جبران کند.
هاتفی با بیان اینکه کشاورزان با استفاده از کارت‌های زرد و سم‌پاشی با آفت مگس میوه مبارزه می‌کنند، اضافه کرد: دولت در این زمینه کمکی به کشاورزان نکرده و این کار در حال حاضر توسط کشاورزان و بخش خصوصی انجام می‌شود.