منابع رسمی اعلام کردند که هیچ کشور عضو اوپکی به طور رسمی درخواست برگزاری نشست فوق‌العاده را مطرح نکرده است. به گزارش ایرنا، از روزنامه وال‌استریت‌ژورنال، نمایندگانی از سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) اعلام کردند: با وجود افت قیمت‌های نفت‌خام برنت به زیر ٥٠ دلار برای هر بشکه برای نخستین بار در طول پنج و نیم سال، کشورهای عضو این سازمان تاکنون از اعلام درخواست رسمی برای برگزاری یک نشست فوق‌العاده خودداری کرده‌اند. 

اوپک در آخرین نشست خود در ماه نوامبر سال ٢٠١٤ میلادی تصمیم گرفت که به جای کاهش تولید و کمک به افزایش قیمت‌های نفت، سقف تولید خود را بدون تغییر ثابت نگه دارد. با وجود افت قیمت‌های نفت، نشست بعدی اوپک برای ماه ژوئن سال ٢٠١٥ برنامه‌ریزی شده و این در حالی است که برخی از اعضای این سازمان برگزاری‌نشست اضطراری را اعلام کرده‌اند. 

چند کشور عضو اوپک از جمله عربستان اعلام کرده‌اند که پیش از بررسی هرگونه اقدامی، در مقابل فشار کاهش بیشتر قیمت‌های نفت مقاومت می‌کنند. بخشی از این اقدام به این دلیل است که برخی از اعضای اوپک بر این باور هستند که افت قیمت‌های نفت به عرضه نفت تولیدکنندگان با هزینه‌های بالا مانند شرکت‌های تولیدکننده شیل اویل (نفت رسی) در آمریکا آسیب می‌رساند.