مسئله ناهار کارکنان و کارمندان همواره از دغدغههای مدیران عامل شرکتهاست، برخی از شرکتها با رستورانهای منطقه قرارداد بسته و غذای کارکنان خود را با هزینههای بالا و اغلب کیفیت پایین تهیه میکنند و برخی شرکتها هم وظیفه آوردن ناهار را به عهده خود کارمندان واگذار میکنند، در این بین اغلب سازمانهای دولتی و شرکتهای نیمه دولتی در محیط کار خود آشپزخانه دارند و همانجا برای کارمندانشان غذا پخت میکنند.
شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید اغلب این سازمانها تمامی کارهای مربوط به آشپزخانه خود را بهصورت پیمانکاری به شرکتهای مربوطه واگذار میکنند. این سازمانها اغلب مناقصههایی برگزار میکنند تا شرکتهای خدماتی با ارائه لیستی از غذاها و قیمتها خود را نشان دهند، سپس با اخذ قراردادی یکساله تمام آشپزخانه خود را در اختیار پیمانکار قرار میدهند و بهصورت ماهانه براساس فیشهایی که غذا داده شده تسویه حساب میکنند. شما هم اگر در حوزه آشپزی و تهیه غذا دستی بر آتش دارید با داشتن تعدادی نیروی انسانی حرفهای میتوانید بدون هزینه خاصی وارد مناقصه شوید و یک سرمایهگذاری نان و آبدار را شروع کنید.