معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تعاونی‌ها از ظرفیت موجود استفاده لازم نمی‌کنند و از آن بهره‌ور نیستند، گفت: توانمندسازی بهترین روش برای کارآمد و بهره‌وری فعالیت تعاونی‌هاست.

سیدحمید کلانتری در همایش تعاون، بهره‌وری و اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه برخی ذهنیت‌ها نسبت به نحوه مدیریت در بخش تعاون مشخص نیست، اظهار کرد: بحث تعاون در دنیا بسیار جدی است و نزدیک به میلیارد نفر در دنیا عضو تعاونی‌ها هستند و این تعاونی‌ها توانسته‌اند صد میلیون شغل ایجاد کنند. معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تعاونی‌ها در همه عرصه‌ها به‌خصوص در حوزه بانکی فعال هستند و وجود 4200 بانک تعاونی در دنیا نشان‌دهنده نقش مهم تعاونی‌ها در مدیریت منابع خرد است.

وی با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی به این معناست که اقتصاد در مقابل عنادها و رخدادها خودش را حفظ کند و اقتصاد مقاوم و پایدار آن است که ریشه در فعالیت‌های اقتصادی داشته باشد. وی افزود: به هر صنعتی که وارد می‌شویم تعاونی باید در آن فعالیت اقتصادی داشته باشد و ارتباط ریشه‌ای در این بخش موجب پایداری اقتصادی می‌شود.

کلانتری با بیان اینکه بخش تعاون از ظرفیت موجود بهره‌برداری لازم را نمی‌کند و بهره‌ورز نیست، گفت: بخش تعاون هنوز نتوانسته از روش‌های نوین مدیریت برای بهره‌وری تعاونی استفاده کند. معاون وزیر تعاون افزود: هم از دولت باید توقع حمایت وجود داشته باشد و هم شرکت‌های تعاونی از شبکه باید برای بهره‌وری تعاونی‌ها تلاش کنند.

وی با بیان این مطلب که 70 درصد اتحادیه‌های تعاونی به شرح‌وظایفشان عمل نمی‌کنند، ادامه داد: باید به این مسئله توجه شود که چگونه می‌توان این شبکه بزرگ را بهره‌ور کرد. وی اضافه کرد: توانمند کردن تعاونی‌ها برای بهره‌ور کردن آنها باید انجام شود چون الان این ذهنیت وجود دارد که تعاونی‌ها مجموعه‌هایی ضعیف و با کیفیت پایین هستند که این ذهنیت باید اصلاح شود.