کلاف دوم در خصوص توانایی شهر دالاهو از شهرستانهای استان کرمانشاه است که این توانایی در تولید انجیر بیان شده است. یکی از محصولات باغی که شاید کمتر توجهی به آن شده است، در حالی که این محصول هم در جایگاه یک میوه و هم در طب سنتی به علاوه صنایع تبدیلی میتواند جایگاه ویژهای داشته باشد...
همچنین جالب است بدانید انجیر تولیدی در دالاهو در فهرست انجیرهای مرغوب قرار دارد و سالانه بین چهار تا پنج هزار تن انجیر در این شهرستان تولید میشود. در همین راستا در خبری از ایسنا آمده است که فرماندار شهرستان دالاهو از برنامهریزی برای برنددار کردن انجیرتولیدی در این شهرستان خبر داده است.
لطفالله شهبازی افزود: در صورت برنددار شدن انجیر تولیدی در این شهرستان نسبت به ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی اقدام خواهد شد و انجیر تولیدی بهصورت فراوری شده عرضه خواهد شد.
شهبازی افزود: تلاش خواهیم کرد با همکاری بخش خصوصی در آیندهای نزدیک نسبت به ایجاد کارخانه تولید شربت انجیر در این شهرستان اقدام کنیم.
تواناییها و اعلام آمادگی این استان برای دعوت از سرمایهگذاران میتواند بهانه خوبی برای افرادی باشد که در صنایع تبدیلی دستی بر آتش دارند یا افرادی که در بخش صادرات میتوانند با توجه به برنددار شدن این محصول برای خود کسبوکاری به راه بیندازند.