پیشانی فلزی تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر به دلیل فرسودگی دچار آسیب و خسارت شده است. مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی نیز که در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر حضور داشت، به معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که برای بازدید و رسیدگی به این مسئله در محل حاضر شده بود، توضیح داد: مشکل اصلی فرسودگی ماشینری سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر است که قرار بود در ابتدا بازسازی مجموعه، از سالن اصلی شروع شود. سال‌های متمادی است که این ماشینری فرسوده است و هیچ اقدام لازمی در این خصوص انجام نشده است. ضمن اینکه یکی دیگر از مشکلات موجود، نبود تیمی متخصص برای نگهداری تجهیزات و امکانات سالن‌های مجموعه تئاتر شهر است. اگر تیمی متخصص وجود داشت که به‌صورت مداوم وظیفه نگهداری و بررسی امکانات و تجهیزات مجموعه را بر عهده داشتند، شاید چنین اتفاقی رخ نمی‌داد.

246631563624613562364237345845846

علی مرادخانی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد نیز در این بازدید با تأکید بر رسیدگی سریع به این موضوع از سوی دفتر طرح‌های عمرانی وزارت ارشاد، اظهار کرد: در صورتی که بررسی‌ها نشان دهد که ایمنی لازم در سالن اصلی وجود نخواهد داشت، این سالن تا زمان بازسازی و رفع مشکلات آن، تعطیل می‌شود.

مسعود معمار سرپرست دفتر طرح‌های عمرانی وزارت ارشاد نیز با بیان اینکه کارشناس تعیین شده یکشنبه ۲۶ مهرماه با تیم کارشناسی، نتیجه تعطیل شدن یا نشدن سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر را اعلام می‌کند، اظهار کرد: اگر کارشناس مدنظر اعلام کند که خطری گروه نمایشی را تهدید نخواهد کرد، شرایط به‌گونه‌ای مهیا می‌شود که سالن اصلی میزبان گروه نمایشی باشد اما اگر ضریب ایمنی لازم وجود نداشته باشد، سالن تعطیل می‌شود.