مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی گفت: در حال حاضر فضای شفاف و امنی برای سرمایه‌گذاری وجود ندارد و وقتی با عدم شفافیت‌ها مواجهیم نمی‌توان انتظار داشت بازارها به‌ویژه بازار سهام با مشکل مواجه نشوند. حجت الله صیدی در گفت و گو با «اقتصاد نیوز» متذکر شد: به نظر می‌رسید لایحه بودجه سال 94 با توجه به ابهاماتی که دارد نمی‌تواند اثر مثبتی بر بازار سرمایه بگذارد. به گفته او به‌طورکلی دولت سعی کرده با این بودجه انقباضی تا حدود زیادی مسائل را رفع و رجوع کند و به هر حال کسری بودجه دولت خبر خوشایندی برای بازار سهام نیست. 

او افزود: با این وجود ابهامات بسیاری وجود دارد که باید صبر کرد و دید در نهایت بودجه سال آینده برچه اساسی تصویب خواهد شد. ابهامات درباره قیمت دلار، نفت و مالیات در زمینه درآمدها یا برخی ابهامات در زمینه هزینه‌ها باعث شده نگرانی‌ها از کسری بودجه دولت افزایش یابد. صیدی تصریح کرد: در کنار این عوامل انتظار بیش از اندازه برای توافق در مذاکرات هسته‌ای در سوم آذر باعث شد هر یک از این عوامل به نوعی بر شاخص بورس تاثیر بگذارند و ریزش‌های پیاپی بازار را از ماه گذشته تاکنون به همراه داشته باشد. 

نایب‌رییس هیات‌مدیره ایران‌خودرو با تاکید بر اینکه در حال حاضر فضای شفاف و امنی برای سرمایه‌گذاری وجود ندارد، گفت: وقتی با عدم‌شفافیت‌ها مواجهیم نمی‌توان انتظار داشت بازارها به‌ویژه بازار سهام با مشکل مواجه نشوند.