دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

به نوآوران فرصت ارائه بدهیم

نویسنده: رحیم نوعی

سال‌های زیادی است که در کشور ما از دستگاه‌های سنجش کلر در انواع مختلف خارجی آن استفاده می‌شود، مشکلات بسیاری که این دستگاه‌ها برای صاحبان صنایع و سازمان‌ها به بار آوردند موجب شد تا به سمت محصولات تولید داخل برویم. یکی از بهترین استراتژی‌های شرکت سیال ابزاردقیق میهن، نصب پایلوت دستگاه در محل، برای کسب اطمینان مصرف‌کننده است.

به نوآوران فرصت ارائه بدهیم

این نصب آزمایشی قطعا پس از بررسی موجب جلب نظر و رضایت سازمان‌ها خواهد شد و در نهایت به خرید دستگاه منجر می‌شود.همچنین خدمات، نصب و نگهداری که برای این دستگاه‌ها در نظر گرفته شده، مهم‌ترین مزیت آنها به شمار می‌آید در حالی‌که سالانه میلیون‌ها تومان برای نگهداری و تعمیر نمونه‌های خارجی در کشور صرف می‌شود.

این شرکت و مجموعه دانش بنیانش همچنین روی دستگاه‌های دیگری از جمله سنجش میزان کدورت آب کار می‌کنند که فعلا در استان گیلان نصب شده و قطعا وقتی این دستگاه‌ها در مناطق شمالی کشور جوابگو بوده برای تهران و بسیاری شهرهای دیگر هم می‌تواند با سهولت و دقت بسیار عمل کند.

برای حمایت از تولید داخلی که سال‌هاست سنگ آن را به سینه می‌زنیم لازم است از شرکت‌های دانش‌بنیان اینچنینی تنها با خرید محصول‌شان از آنها پشتیبانی کنیم تا منجر به توسعه اقتصادی هرچه بیشتر در کشور شویم و با یک همت جمعی دست تولیدکنندگان داخلی را به گرمی بفشاریم و به آنها برای ادامه مسیرشان انگیزه دهیم، قبل از اینکه سایر کشورها با حمایت‌ها و خرید دستگاه‌ها منجر به خروج علم و دانش از کشورمان شوند.

مدیر سامانه‌های کلرزنی غرب تهران

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.