شنبه, ۳۰ فروردین(۱) ۱۴۰۴ / Sat, 19 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

دبیر انجمن صنفی پرورش‌دهنــدگان مرغ گوشتی دلیل افزایش قیمت مرغ طی روزهای اخیر را بالا بودن تقاضا دانست و پیش‌بینی کرد که قیمت مرغ هفته آینده قدری کاهش یابد.محمد یوسفی در گفت‌و‌گو با ایرنا افزود: میزان تقاضا در دهه مبارک فجر به دلیل افزایش کمک‌های مردمی و عرضه این محصول در ادارات و سازمان‌ها موجب بالا رفتن ناگهانی قیمت مرغ طی روزهای اخیر شده است. وی اظهار داشت: قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده اکنون در محل مرغداری‌ها نسبت به نخستین هفته بهمن ماه سال‌جاری بین 600 تا 700 تومان افزایش یافته به طوری که هم‌اکنون هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری‌ها چهار هزار و 800 تومان به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: این در حالی است که در هفته ابتدایی بهمن ماه قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در کشتارگاه‌ها حدود پنج هزارو 700 تومان بود اما امروز قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در محل کشتارگاه‌ها به شش هزار و 800 تومان رسیده که بیانگر افزایش بیش از یک هزارتومانی این محصول است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/bMHAasyQ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه