جمعه, ۲۴ اسفند(۱۲) ۱۴۰۳ / Fri, 14 Mar(3) 2025 /
           
فرصت امروز

هشتمین مسابقه ملی بهره وری ایران شامگاه دوم بهمن ماه ۱۳۹۵ با حضور اعضای هیأت رئیسه و اعضای کمیسیون های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و تهران، همچنین مدیران ۳۰۰ بنگاه اقتصادی کشور برگزار شد.

در این جشنواره بنگاه های اقتصادی برتر کشور که طی یک دوره زمانی حداقل پنج ساله و حداکثر ۹ ساله بیش ترین بهره وری را در مراحل مختلف فعالیت بنگاه خود داشته اند، معرفی شده و به آن ها لوح تقدیر ویژه جشنواره ملی بهره وری اعطا و پیام دکتر نهاوندیان ریاست جشنواره ملی بهره وری قرائت شد:

برگزاری مسابقه ملی بهره وری را به همه تلاش گران صحنه اقتصاد و توليد كشور تبريك عرض مي نمایم. امیدی که با آغاز به کار جشنواره ملی بهره وری کاشته شد امروز به همت دوستان مصمم و جوان، به نهالی شاداب تبدیل شده و امید است که در ادامه به درخت تنومند سایه گستری مبدل شود که همه مردم از آن بهره مند شوند.

امروزه بهره وری  در عرصه اقتصاد جهان از اهمیت بالایی برخوردار است .در ارتقاء و افزایش بهره وری بخش های مختلف اقتصادی ، سطوح خرد و کلان باید با هم دیده شود .وقتي بهره وري افزايش مي يابد، توليد ناخالص ملي سريع تر از رشد عوامل توليد، افزايش خواهد يافت ،افزون بر اين، بهره وري پايين باعث تورم بيشتر و نرخ رشد اقتصادي پايين تر و افزايش بيكاري مي شود. اما از سوي ديگر، منافع و مزاياي به دست آمده از بهره وري، به بالارفتن سطح استاندارد زندگي افراد جامعه منجر خواهدشد .

اگر انتظار داریم بنگاه ها در سطح وسیع بهره ور شوند ، باید به ساختارها وسیاست ها در نگاه کلان توجه شود. در سطح کلان شرایط مطلوب برای فعالیت بنگاه های اقتصادی ایجاد شده و روی فضای عمومی اقتصاد کشور فعالیت و برنامه ریزی بیشتری صورت گیرد.

امروز باید از فرصتی که برای سیاستگذاری و مدیریت کشور ایجاد شده استفاده کنیم تا فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در کنار فعالیت های اقتصادی و سیاسی همسو و هم جهت شوند تا بدین وسیله، بنگاه ها احساس حمایت بیشتری کرده و تعداد بیشتری از آنها در مسیر رقابت و افزایش بهره وری قرار گیرند.آنطور که آمارها نشان می دهد کشورهای توسعه یافته حدود 50 درصد از رشد تولید خود را از ارتقای بهره وری به دست آورده اند و این در حالی است که این شاخص هنوز در ایران آن طور که باید مورد توجه قرار نگرفته و هنوز جایگاه قابل قبولی ندارد.

از اين رو تصحيح و تغيير نگاه به بخش خصوصي و اعتماد به فعالان اين بخش مي تواند مهم ترين راهكاري باشد كه در راهبرد تسهيل در برابر کاهش یهزه وزی بايد از سوي دولت تدبیر و امید دنبال شود. در اين مسير، اجرای قاطع و جامع قانون بهبود مستمر محيط كسب و كار به عنوان نقطه عطف مورد وفاق حاكميت و بخش خصوصي مي تواند مبناي عمل قرار بگيرد.

وجود همدلی و چنین وفاقی بین دولت و بخش خصوصی، لازمه رشد اقتصادی در کشور می باشد و سبب افزایش خودباوری در بین تمامی فعالان اقتصادی خواهد شد. نهضت ملی بهره وری می تواند در ایجاد هم افزایی در رشد اقتصادی در کشور تاثیر بسزایی داشته باشد و اثربخشی نهضت ملی بهره وری با مشارکت فعالان اقتصادی در کشور میسر خواهد شد.

در پایان ضمن تبریک به تمامی بنگاه های اقتصادی که در این مراسم مورد تقدیر قرار می گیرند از تمامی دست اندرکاران برگزاری آیین جشنواره ملی بهره وری نیز سپاسگزاری می نمایم.

رییس شورای سیاست گذاری جشنواره ملی بهره وری

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/kc4ughVA
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5قیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذبخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیبایی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه