انجمن مدیریت کیفیت ایران با همراهی سازمانها، انجمنهای تخصصی، شرکتهای داخلی و بهرهگیری از نقطه نظریات کارشناسان و اساتید دانشگاهی «دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا» را در تاریخ 28 اردیبهشت ماه سال 1395 در محل سالن همایشهای اسناد و کتابخانه ملی برگزار میکند. نایب رئیس انجمن و دبیر اجرایی همایش، با اشاره به نیاز روزافزون جامعه به غذای سالم و ایمن گفت: این نیاز از مهمترین موضوعات مورد توجه دولتمردان، اندیشمندان و محققان دنیا و کشورمان است.
فرشید شکرخدایی ادامه داد: در این راستا لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به کارگیری روشهای مطلوب نگهداری و پیشگیری از ضایعات بیرویه محصولات کشاورزی، تامین منابع جدید غذایی، بستهبندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچکس پوشیده نیست.
شکرخدایی افزود: علاوه بر این، رشد و توسعه جوامع و پیشرفت علوم و صنعت، سبب پیدایش عادات و سبکهای نوین غذایی شده، بهگونهای که نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآوردههای جدید غذایی و مکملهای غذایی به شکل روزافزونی احساس میشود و بدین منظور در انجمن مدیریت کیفیت ایران با همراهی سازمانها، انجمنهای تخصصی و شرکتهای داخلی، با بهرهگیری از نظریات کارشناسان و اساتید دانشگاهی «دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا» را با شعار بهبود تغذیه، ضامن سلامتی برگزار میکنیم.
وی اهداف برگزاری همایش را نقش توسعه استانداردها در ارتقای کیفیت و ایمنی موادغذایی، تجربیات موفق در ارتقا و پایداری کیفیت، تغذیه مناسب ضامن سلامت جامعه، نقش سازمانهای نظارتی در ارتقای سلامت غذا، توسعه فناوری نوین در صنعت غذا، اهمیت زنجیره تامین و توزیع در حفظ و پایداری کیفی موادغذایی، جایگاه استقرار سیستمهای مدیریتی در صنعت غذا، تاثیر برچسبگذاری (چراغ راهنما) در ارتقای آگاهی مصرف کنندگان، سیستمهای ارتباط با مشتری و رضایتمندی مشتریان و نقش توسعه کیفیت در اقتصاد اعلام کرد.
گفتنی است در این همایش پنلهای تخصصی، کارگاه آموزشی، ارائه تجربیات موفق شرکتها، برگزاری مسابقه عکاسی و تجلیل از بزرگان توسعه کیفیت در صنعت غذا برگزار خواهد شد.