چهارشنبه, ۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۵ / Wed, 29 Apr(4) 2026 /
           
فرصت امروز

براساس گزارشاتی که از چین رسیده، اوپو تعداد زیادی R9 در هر ماه تولید می‌کند. براساس این گزارش، میزان تولید اوپو R9 به 2میلیون در ماه رسیده است.

براساس این گزارش، میزان تولید شیائومی Mi 5 و هوآوی میت ۸ به ترتیب ۷۰۰ هزار و ۹۰۰ هزار واحد است. Mi 5 در ماه فوریه و R9 در ماه مارس امسال معرفی شدند. در عوض، میت ۸ از نوامبر سال گذشته در بازار بوده است.

اگر این اعداد درست باشد، دو حالت را می‌توان در نظر گرفت. اول اینکه R9 از دو گوشی دیگر بسیار محبوب‌تر است. حالت دوم این است که شیائومی و هوآوی قادر به تولید بالای این دو گوشی نیستند. این اعداد زمانی جالب‌تر می‌شوند که بدانیم چیپست R9 مدیاتک MT6755 Helio P10 است و این نشان می‌دهد که اسنپدراگون حتی اگر ۶۲۰ باشد، همیشه نمی‌تواند برگ برنده باشد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/iF5tLIcm
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید بلیط هواپیماآزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه