دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

جوانان نیجریه خواستار افزایش مهارت های کارآفرینی شدند

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

فرصت امروز: جوانان و فارغ التحصیلان موسسات عالی در سراسر کشور نیجریه خواستار افزایش مهارت های کارآفرینی و فناوری اطلاعات و ارتباطات برای ارتقاء فرصت های شغلی خود شدند.

دکتر بوسایو آجایی در سخنرانی خود در زمینه کارآفرینی و مبانی کسب و کار گفت: کشور باید راه های جهانی و مدرن کسب و کار را از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات جذب کند. او در ادامه از بیکاری جوانان و فارغ التحصیلان نیجریه به دلیل نداشتن مهارت ها و آموزش های لازم اظهار نگرانی کرد و افزود: پلی تکنیک پلت فرمی است که جوانان را به مهارت های کارآفرینی لازم برای راه اندازی کسب و کار خود مجهز می نماید.«نوآوری، فعال بودن و ریسک پذیری برخی از ویژگی های است که جوانان باید داشته باشند. کارآفرینی به معنای ایجاد کسب و کار و تبدیل شدن به یک کارفرما در دنیای تجارت و یا یک سازمان می باشد. علاوه بر ایجاد کسب و کار و آماده استخدام شدن از طریق آموزش های کارآفرینی، دانش فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز به یافتن مشاغلی در نیجریه و یا کشور های دیگر کمک خواهد کرد چرا که دیگر عضوی از تجارت جهانی هستیم.»

جوانان نیجریه خواستار افزایش مهارت های کارآفرینی شدند

همچنین او در ادامه گفت که موسسه در حال همکاری با شرکت سامسونگ و جامعه کامپیوتری انگلستان برای افزایش سطح آموزشی و به رسمیت شناخته شدن در سطح بین الملل می باشد. آقای تُلو فقبولا، مدیر آموزی موسسه، اعلام کرد که آموزشگاه قصد دارد تا دانش آموزان را با واقعیت های عملی کسب و کار و مهارت های کارآفرینی که عامل اصلی در رشد کسب و کار در سطح جهان است، آشنا سازد. به گفته او: «با انجام کسب و کار در دنیای امروزی، ما از راه های سنتی تجارت یعنی داد و ستد در هزاران سال پیش به عصر جدیدی از کسب و کارهای اینترنتی پا گذاشته ایم.»

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.