دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

بانک ژاپن به بیش از 10هزار شغل در 10سال آینده پایان خواهد داد

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

فرصت امروز: بزرگ ترین بانک ژاپن در 20 سال گذشته پس از بحران بانکی کشور ها تأسیس شد، به همین علت قرار است به مشاغل بسیاری از کارمندان خود پایان دهد.

مردم با اطلاع از قضیه گفتند: «گروه مالی میتسوبیشی UFJ با توجه به پایین بودن نرخ بهره و رقابت های شدید قصد دارد به 10هزار شغل- 7 درصد از کارمندان خود- طی 10سال آینده پایان دهند.»  هیونو نوبویوکی، رئیس بانک اعلام کرد تعداد مشاغلی که در آینده حذف خواهند شد بیشتر از 3500 مشاغل تمام وقتی است که سال گذشته بانک MUFG قصد داشت با استخدام کمتر و بازنشسته کردن به آنها پایان دهد.

بانک ژاپن به بیش از 10هزار شغل در 10سال آینده پایان خواهد داد

این تصمیم ها نشان می دهد که محیط چالش برانگیزی در بین بانک های ژاپن وجود دارد که علت آن سیاست نرخ بهره منفی بانک مرکزی و کاهش تقاضای اعتبارات است. بانک MUFG با بستن شعبات و ارتقای فناوری خود قصد دارد تغییری اساسی در خود شکل دهد. این روشی است که بانک های داخلی و خارجی همزمان با تغییر صنعت مالی با هدف صرفه جویی در فرآیند، پیش گرفته اند. 

روز پنجشنبه، هیرانو به عنوان رئیس انجمن بانکداران ژاپنی در گفت وگو با خبرنگاران گفت: «از آنجایی که مشکلات ساختاری از قبیل کاهش اعطای وام و بالا بودن سن کارکنان به وجود آمده، بهتر است از فناوری های جدید تر استفاده کنیم. باید مدل کسب و کار خود را از سپرده های سنتی و تجارت وام با کمک راه حل های مناسب به مدل های پیشرفته تر ارتقا دهیم.»

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.