دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

کلاف دوم

از فرآورده‌های نفتی تا قلب کریدور شمال به جنوب (2)

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

کلاف دوم

در این کلاف یک پیشنهاد خوب برای سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به مناطق کویری داریم. نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به معضل بیکاری در کشور گفت: فرصت‌های سرمایه‌گذاری در کشور و خصوصا استان سمنان بهترین گزینه برای ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری است.

از فرآورده‌های نفتی تا قلب کریدور شمال به جنوب (2)

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان سمنان گفت: قرار گرفتن استان سمنان در قلب کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب کشور و قرار گرفتن بین دو بندر اصلی کشور مناسب‌ترین فرصت برای سرمایه‌گذاری در این منطقه را ایجاد کرده است و سرمایه‌گذاری در بخش‌ها و نقاط مختلف این استان رونق اقتصادی بسیار مطلوبی را برای منطقه به همراه خواهد داشت.

وی همچنین وجود صنایع و معادن ارزشمند و ظرفیت‌های ویژه بخش کشاورزی در استان سمنان را نیز از فرصت‌های دیگر سرمایه‌گذاری در استان سمنان برشمرد و گفت: سرمایه‌گذاری در این دو بخش صنعت و کشاورزی که در شرق استان سمنان نیز دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بسیار مطلوبی است، می‌تواند نقش بسیار موثری در ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری داشته باشد.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.