مدیرعامل بانک سپه با اشاره به اینکه امسال هفت‌میلیون تن گندم به ارزش ۸۰ هزار میلیارد ریال از کشاورزان خریداری کرده‌ایم، گفت: ورود بانک‌های دولتی به بنگاه‌داری غیرارادی است.

سیدکامل تقوی‌نژاد اظهار داشت: امسال 31 هزار میلیارد ریال از منابع بانکی توسط بانک‌های سپه، ملت، تجارت و صادرات ایران برای خرید تضمینی گندم اختصاص پیدا کرد و بانک سپه به‌عنوان بانک عامل این وظیفه را بر عهده داشت.

مدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه امسال هفت‌میلیون تن گندم به ارزش 80 هزار میلیارد ریال از کشاورزان ایرانی خریداری کرده‌ایم، افزود: ‌این در حالی است که در سال گذشته کل منابعی که شبکه بانکی برای خرید تضمینی گندم اختصاص داد، دو هزار میلیارد ریال بود.

تقوی‌نژاد در مورد بنگاه‌داری بانک‌ها نیز گفت: فعالیت بانکداری باید از بنگاه‌داری جدا شده و منابع بانکی در جهت رشد اقتصادی کشور به کار گرفته شود.

تقوی‌نژاد افزود: البته ورود برخی بانک‌ها مانند بانک‌های دولتی به بنگاه‌داری غیرارادی است، چون برخی از بنگاه‌های اقتصادی بابت بدهی به آنها واگذار می‌شود، یا ممکن است بانک برای حل مشکل برخی واحدهای تولیدی که دچار مخاطره شده‌اند، ورود کند، اما برخی بانک‌ها به منظور کسب سود بیشتر در شرایطی که بازده فعالیت پولی کمتر بوده وارد بنگاه‌داری شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه سهامدار برخی شرکت‌ها هستیم، اما بنگاه‌دار نیستیم، افزود: سال گذشته 300 میلیارد تومان از اموال بانک و 150 میلیارد تومان ساختمان و دارایی را به فروش رساندیم و امسال هم 145 میلیارد تومان اموال مازاد بانک به مزایده گذاشته شده است.