قائم مقام بانک مرکزی با بیان اینکه فشار برای تزریق نقدینگی است، گفت: اما سیاست فعلی بانک مرکزی انضباط پولی است و تا زمانی که اطمینان از مهار تورم نداشته باشیم اجازه ورود نقدینگی پرقدرت را به اقتصاد نمی‌دهیم.

اکبر کمیجانی، در گفت‌وگو با تسنیم در ارتباط با افزایش فشارها از سوی وزارت راه و شهرسازی به بانک مرکزی برای تزریق نقدینگی به بازار مسکن به‌ویژه مسکن مهر و نامه‌نگاری‌های این وزارت‌خانه با دولت اظهار کرد: چنین نامه‌ای را ندیده‌ام. این نامه‌ها عادی است که وزارت‌خانه‌های اجرایی پیوسته ارسال می‌کنند، زیرا پیوسته متقاضی دریافت تسهیلات از نظام بانکی هستند.

قائم مقام بانک مرکزی درباره اینکه برنامه دولت و بانک مرکزی جلوگیری از تزریق نقدینگی پرقدرت به جامعه است یا خیر؟ گفت: تا زمانی که اطمینان از مهار کامل تورم نداشته باشیم اجازه ورود نقدینگی پر‌قدرت را به کشور نمی‌دهیم.