راستش را بخواهید دیشب موقع خواب بود که داشتم به ایدههای جدید فکر میکردم. ناگهان چراغی در ذهنم روشن شد که فکر میکنم ارزش مطرح کردن داشته باشد. اگرچه در رابطه با رستورانداری پیش از این مفصل با شما صحبت کردیم اما ایدهای که میخواهم در این بخش در اختیار شما بگذارم، تقریبا فکر بکر است.
بسیاری از کارآفرینان و سرمایهداران، سرمایهگذاری برای تاسیس رستوران را در اولویتهای کار خود قرار دادهاند و اکنون خیلی از آنها یک رستوران را مدیریت میکنند. هرکدام از آنها به نحوی قصد داشتهاند تغییر کوچک یا بزرگی در محل رستوران ایجاد کنند تا بتوانند در جهت جذب مشتری موفقتر باشند.
بگذریم؛ زیرا حوزه مدیریت بهصورت مستقل در صفحهای خلاصه میشود که به طور کامل به این موضوع میپردازد. در این صفحه تنها نکات شروع سرمایهگذاری و ایدهها و مواردی مطرح میشود که یک سرمایهگذار با آن درگیر است.
داشتم میگفتم که رستورانها در ابعاد و طرحهای مختلف، در نقاط زیادی از شهر وجود دارند اما اینکه چه ایدهای، یکی از آنها را متمایز از بقیه میکند، حرف دیگری است. آیا تا به حال به این فکر کردهاید که میتوان برخی محصولات موردنیاز در طبخ غذا را در داخل رستوران کشت کرد؟ (البته به شرطی که فضای کافی برای کاشت آنها در اختیار داشته باشید.)
فرض کنید وقتی مشتری وارد رستوران شما میشود از وسط باغی میگذرد که در آن انواع سبزیجات و صیفیجات و همچنین میوههای مختلف کاشته شده و از همین محصولات برای او سرو میشود. پیشنهاد ما به شما سرمایهدار محترم این است که اگر باغ بزرگی در اختیار دارید که فضای مناسبی برای تاسیس رستوران دارد، هرچه زودتر این کار را انجام دهید.
شما با استخدام یک مهندس کشاورز و یک باغبان میتوانید انواعی از محصولات کشاورزی را در باغ خود بکارید. این موضوع اطمینان مشتری را نسبت به سالم بودن غذاهایتان دوچندان میکند. تابلوی ورودی چنین رستورانی میتواند مُهر ارگانیک داشته باشد. آن هم در شرایطی که تقریبا هر روز نگرانی از مصرف یک ماده غذایی در جامعه شیوع پیدا میکند.
مطمئن باشید اگر این ایده را عملی کنید، نه تنها در شهر خود بلکه در سراسر ایران بهعنوان رستورانی شناخته میشوید که غذای سالمتری نسبت به دیگر رستورانها ارائه میدهد. اصلا امکاناتی را فراهم کنید که مشتری خودش برای چیدن سبزی یا میوه وارد باغ شود. البته اگر فهرست غذاهایتان تنها در حیطه سبزیجات دور بزند، مشتریان شما خاص میشوند. خیلیها هم هستند که دوست دارند حتی برای یکبار هم که شده، غذای رستوران شما را با فضای جدیدی که برایشان مهیا میشود، امتحان کنند. پس هرچه سریعتر دست به کار شوید.