شغل رستوران داری یکی از حوزه های محبوب در تمامی نقاط جهان محسوب می شود. درواقع این امر یک واقعیت است که افراد حتی در بدترین شرایط هم نیاز به رفع گرسنگی داشته و این مسئله نیاز هر روز آنها محسوب می شود. این امر در حالی است که افراد ممکن است که تا چند ماه اقدام به خرید موارد دیگر نظیر لباس نکنند. اگرچه این صنعت از نظر بسیاری از افراد کاملا بدون ریسک محسوب می شود، با این حال آمارها حاکی از آن است که بیش از 50 درصد رستوران های تازه کار، حتی قادر نیستند که سال اول خود را سپری کنند. همین امر باعث شده است تا در این مقاله به بررسی 3 دلیل رایج این اتفاق بپردازیم.
1-شروع بیش از حد سریع
بسیاری از افرادی که تمایل به ایجاد یک رستوران دارند، این اقدام را در کمترین زمان ممکن به اجرا درمی آورند. این امر در حالی است که شما نیاز به تست ایده و محصولات خود دارید تا نسبت به واکنش های مثبت، اطمینان داشته باشید. این اقدام باید حتی قبل از اضافه کردن غذاهای جدید به منو نیز انجام شود. همچنین شما باید محدودیت های منطقه ای را از بین ببرید. برای این موضوع فروش آنلاین یک گزینه بسیار خوب محسوب شده و باعث می شود که افراد صرفا به حضور در رستوران شما محدود نباشند، با این حال برای این امر که اعتماد لازم شکل گیرد، توصیه می شود که حتی آموزش نحوه پخت را در سایت و صفحات خود در شبکه های اجتماعی داشته باشید. به صورت کلی افراد به هر میزان که تصاویر و فیلم های بیشتری را از شما مشاهده کنند، احتمال خرید نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
2-قیمت گذاری نادرست
قیمت گذاری شما باید کاملا با توجه به شرایط بازار باشد. برای مثال یک غذایی را که برندهای دیگر با 30 دلار به فروش می رسانند، شما نمی توانید قیمت 100 دلار را بر روی آن بگذارید. این امر تنها زمانی امکان پذیر است که مزیت هایی را داشته باشید، با این حال به صورت کلی بهتر است که قیمت خود را رقابتی نگه داشته و از طریق اقدامات فرعی، درآمد خود را افزایش دهید. برای مثال ممکن است شما تنوع سس های خود را افزایش دهید، این اقدام باعث خواهد شد تا امکان کسب درآمد نیز بیشتر باشد، با این حال فراموش نکنید که در یک صنعت، بهتر است که منابع درآمدی متنوعی را داشته باشید تا در صورت بروز یک مشکل، وارد بحران نشوید.
مطلب مرتبط: 7 تکنیک جدید رستوران داری
3-عدم توجه به مقوله مدیریت
بسیاری از افراد تصور می کنند که به علت توانایی پخت بالا، می توانند تا یک رستوران موفق را داشته باشند. این امر در حالی است که مدیریت یک مجموعه، توانایی های خاص خود را نیاز دارد. در این راستا توصیه می شود که دانش خود را افزایش داده و یا از فردی حرفه ای کمک بگیرید. همچنین فراموش نکنید که بر طبق یک استاندارد جهانی، شما به حداقل سه سال زمان برای موفقیت کسب و کار خود نیاز خواهید داشت. به همین خاطر لازم است تا صبر بالایی را نیز داشته باشید. در نهایت مطالعه داستان رستوران های موفق جهان و ترندهای جدید این حوزه، به شما کمک خواهد کرد تا با مشکلات به مراتب کمتری مواجه باشید.