به گزارش فرصت امروز به نقل از تجارت نیوز، قیمت خودرو امروز 5 فروردین 1404، در اولین روز کاری سال اعلام شد. همانطور که پیش بینی می شد وضعیت بازار خودرو در روزهای اخیر به دلیل فعالیت محدود بنگاه های معاملاتی، بسیار محدود گزارش می شد که همین موضوع، دلیلی بر ثبات قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی بازار است. اما انتظار می رود از ساعاتی دیگر نوسان بر بازار حاکم شود.
قیمت خودروهای داخلی بازار از صبح امروز با نرخ های هفته گذشته خرید و فروش می شود.
کوییک دنده ای S از هاچ بک های اقتصادی شرکت سایپا محسوب می شود که در اولین روز کاری سال، با قیمت 500 میلیون تومان خرید و فروش می شود.
شاهین G از سدان های لوکس و رده بالای سایپا به شمار می رود که امروز به ارزش 934 میلیون تومان به متقاضی تحویل داده می شود.
سمند سورن پلاس بنزینی رقیب پژو پارس در بازار داخلی محسوب می شود که از ابتدای معاملات روز جاری به قیمت 875 میلیون تومان به بازار عرضه می شود.
پژو 207 دنده ای پانوراما یکی از محبوب ترین محصولات داخلی ایران خودرو به شمار می رود که صبح امروز به قیمت 911 میلیون تومان به فروش می رسد.
قیمت خودروهای مونتاژی بازار هم با تبعیت از محصولات داخلی با همان نرخ هفته پایانی سال گذشته معامله می شوند.
ام وی ام X22 Pro دنده ای که جزو ارزان ترین کراس اوورهای مونتاژی بازار شناخته می شود، در اولین روز کاری سال به قیمت یک میلیارد و 10 میلیون تومان خرید و فروش می شود.
جک J4 آپشنال یکی از اقتصادی ترین محصولات کرمان موتور، هم اکنون به قیمت 999 میلیون تومان در بازار معامله می شود.
هاوال H6 از جدیدترین محصولات بهمن موتور محسوب می شود که در محدوده دو میلیارد و 775 میلیون تومان قرار گرفته است.
لاماری ایما در دسته محصولات محبوب مونتاژی قرار گرفته است که امروز به قیمت دو میلیارد و 150 میلیون تومان به مشتری تحویل داده می شود.