دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

کاهش ۲درصدی درآمد مرکز خدمات سازمانی DELL

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

مرکز Denali Holding که DELL از زیرمجموعه‏های آن محسوب می‌شود گزارش مالی مربوط به فصل اول سال جاری میلادی را منتشر کرد و توضیح داد ضمن کسب درآمد 12/5میلیارد دلاری، ضرر ۱۶۱میلیون دلاری روی سود خود را تجربه کرده است که این رقم کاهش ۲درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می‏دهد.

کاهش ۲درصدی درآمد مرکز خدمات سازمانی DELL

به گزارش همکاران سیستم، این شرکت که طی هفته گذشته 3/25 میلیارد دلار اوراق قرضه وارد بازار کرده است تلاش می‌کند خرید شرکت بزرگ EMC را تکمیل کند. شرکت مادر دل به‌صورت خصوصی مدیریت می‌شود، ولی نتایج مالی خود را در اختیار دارندگان اوراق قرضه می‏گذارد.

واحدهای تولید رایانه شخصی و خدمات سازمانی در شرکت دل در فصل نخست سال جاری میلای با کاهش فروش محصولات خود مواجه شدند، ولی مرکز تولید نرم ‏افزارهای دل در این دوره زمانی سیر خطی نسبت به مدت مشابه سال قبل را تجربه کرد. درآمد حاصل از عملیات‏های متوقف شده از جمله واحد خدمات Dell Services که به شرکت NTT Data فروخته شده است، در فصل نخست سال جاری میلادی ۵۵میلیون دلار محاسبه شد.

مرکز تولید خدمات سازمانی دل در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۶ میلادی 3/6میلیارد دلار درآمد کسب کرد که این رقم نسبت به درآمد همین بخش در مدت مشابه سال قبل ۲درصد کمتر بود. درآمدهای عملیاتی این واحد در مدت یاد شده ۱۹۲میلیون‌دلار محاسبه شد. شرکت دل اظهار کرد در گروه فروش محصولات خود سرمایه‏گذاری‏های جدید انجام می‏دهد.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.