دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

ایستگاه تبلیغات

غذای رایگان، پاداش دویدن

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

ایستگاه تبلیغات

یك برند تولیدكننده كفش‌های ورزشی به نام «Kalenji» برای تشویق به دویدن، غذای رایگان را انگیزه افراد برای انجام این ورزش مفید قرار داده است.

به گزارش‌ام بی‌ای نیوز، كمپین #EatYourRun با ارسال كفش‌های جدید «spankin» به روزنامه‌نگاران، آنها را تشویق به شركت در این برنامه كرد. چند روز بعد دوندگان براساس مسافت طی شده با این كفش‌ها به صرف یك شام فوق‌العاده فانتزی دعوت شدند.

غذای رایگان، پاداش دویدن

به نظر بیشتر برندهای ورزشی طرز دویدن افراد ریشه در عملكرد آنها دارد.Kalenji  دویدن را سراسر لذت می‌داند.با پس‌زمینه یك قطعه موسیقی كلاسیك، در پایان این شعار جلب توجه می‌كند: «زندگی نكنید تا بدوید. بدوید تا زندگی كنید.»

یك دونده واقعی پس از سه ماه نیاز به كفش‌هایی جدید خواهد داشت. برای ثبت سفارش گران‌قیمت‌ترین غذا، دونده باید 25 كیلومتر مسافت را طی كند. برای مثال كمتر از نیم ساعت دویدن برای خوردن یك پیش غذای اشتهاآور معمولی یا دسر توت فرنگی كافی است.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.