دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

آغاز اجرای طرح به‌زراعی باغ‌های چای از آخر مهر‌ماه

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

رییس سازمان چای گفت: طرح به زراعی که با کمک موسسه تحقیقات کشور و این سازمان نوشته‌شده، از 30 مهرماه با کمک کشاورزانی که با ما همکاری می‌کنند، آغاز خواهد شد.
علی محرر افزود: در سال‌جاری چهار هزار تن چای از باغ‌های شمال برداشت شده که 25‌درصد نسبت به سال گذشته کاهش نشان می‌دهد و با این اوصاف، ما به 70 هزار تن واردات نیاز داریم.
وی با اشاره به واردات چای از دیگر کشور‌ها تصریح کرد: ‌این کشو‌رها شامل اندونزی، کنیا، هند و سریلانکا است.
محرر، در‌خصوص قیمت‌گذاری و خرید تضمینی چای به باشگاه خبرنگاران گفت: امسال چای درجه یک از 900 به 1850 تومان و درجه 2 از 650 به 1000 تومان افزایش دارد که با توجه به خرید به موقع و قیمت‌گذاری، ما شاهد انگیزه‌ بالای کشاورزان برای تولید بودیم، اما بیش از 90درصد مزارع با خشکسالی روبه‌رو شدند و افت شدید تولید داریم.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.