توانایی رستوران ها برای اخراج نیروی کارشان در شهر نیویورک در تازه ترین مصوبه قانونی این شهر به طور قابل ملاحظه ای محدود شده است. هدف از اجرای این قانون کاهش میزان بیکاری در میان شهروندان نیویورک عنوان شده است. وضعیت ناشی از شیوع ویروس کرونا برای بسیاری از برندها دشوار است. کارمندان در این میان شرایط بسیار دشواری دارند. احساس امنیت شغلی یکی از نکات مهم برای کارمندان محسوب می شود. اگر کارمندان چنین احساسی را نداشته باشند، کیفیت کاری شان با مشکل مواجه خواهد شد.
بسیاری از برندهای بزرگ در عرصه رستوران و فست فود در پی بحران مالی ناشی از کرونا اقدام به تعدیل نیرو در سطحی گسترده کرده اند. اکنون مقامات حقوقی نیویورک برای جلوگیری از بیکاری بیشتر مردم اقدام به وضع قانونی سختگیرانه در این حوزه نموده اند. این قانون برای هر رستوران و فست فود دارای دست کم 30 نیروی کار قابل اجرا خواهد بود.
بدون تردید افزایش حمایت از کارکنان رستوران ها باید همراه با حمایت از کسب و کارها نیز باشد. بر این اساس رستوران ها و فست فودها در شهر نیویورک امکان فعالیت پاره وقت، حتی با توجه به شرایط کرونایی، را دارند. این امر در راستای حمایت از کسب و کارها و تشویق شان برای حفظ کارمندان صورت می گیرد. اگر این نظارت ها و کمک های جانبی نباشد، بخش قابل ملاحظه ای از بازار فست فود و رستوران داری با مشکلات بنیادی مواجه خواهد شد.