دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

ستاری مطرح کرد / امکان ارائه مشاوره دولت برای توسعه کسب و کار شرکت های دانش بنیان

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در کنار نقش آفرینی دانشگاه ها و سرمایه گذاران، دولت نیز می تواند مشاوره های لازم برای توسعه کسب و کارها را در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری صبح امروز در مراسم افتتاحیه مرکز نوآوری نصیر با تاکید بر لزوم ایجاد زیست بوم کارآفرینی در قلب دانشگاه ها اظهار کرد: نیازمند آنیم تا در دانشگاه ها یک سیستم و اکوسیستم کارآفرینی شکل بگیرد و در راستای این اقدام مهم کمک های لازم به دانشجویانی که ایده های باقابلیت تجاری سازی دارند صورت گیرد.

ستاری مطرح کرد / امکان ارائه مشاوره دولت برای توسعه کسب و کار شرکت های دانش بنیان

معاون علمی و فناوری، با تاکید بر لزوم ایجاد زیست بوم کارآفرینی در قلب دانشگاه ها اظهار کرد: نیازمند آنیم تا در دانشگاه ها یک سیستم و اکوسیستم کارآفرینی شکل بگیرد و در راستای این اقدام مهم کمک های لازم به دانشجویانی که ایده های باقابلیت تجاری سازی دارند صورت گیرد.

ستاری با اشاره به نقش مؤثر دانشگاه ها و سرمایه گذاران بیان کرد: در کنار نقش آفرینی دانشگاه ها و سرمایه گذاران، دولت نیز می تواند مشاوره های لازم برای توسعه این کسب وکارها را در اختیار شرکت ها قرار دهد.

وی ادامه داد: به منظور استمرار شرکت ها در بازار رقابتی کمک های مالی می بایست حذف شود، لذا در این زمینه ورود سرمایه گذاران و دانشگاه ها الزامی است.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.