دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

رئیس سومین رویداد ملی اینوتک سلامت تأکید کرد / لزوم توسعه اکوسیستم کارآفرینی و فناوری در حوزه سلامت

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

رئیس سومین رویداد ملی اینوتک سلامت اظهار داشت: این رویداد ۱۳ تا ۱۵ تیر سال آینده در سالن همایش های رازی برگزار می شود که هدف از برگزاری این رویداد کمک به توسعه اکوسیستم کارآفرینی، ایجاد و رویداد به وجود آوردن یک اکوسیستم کارآفرینی و فناوری است.

به گزارش مهر، دکتر حمیدرضا خرم خورشید، متخصص ژنتیک و رئیس سومین رویداد ملی اینوتک سلامت ادامه داد: فناوری های حوزه سلامت حدود ۱۰ حیطه اعم داروها گرفته تا تجهیزات پزشکی، اندام مصنوعی، تولید کیت های مختلف، طب سنتی، فناوری های اطلاعات و... را دربرمی گیرد.

رئیس سومین رویداد ملی اینوتک سلامت تأکید کرد / لزوم توسعه اکوسیستم کارآفرینی و فناوری در حوزه سلامت

خرم خورشید بیان داشت: در سومین رویداد ملی اینوتک سلامت هسته های فناور، شرکت های نوپا فناور، دانشجویان و تیم های علاقه مند به کارآفرینی و سیاست گذاران و ارگان هایی که در حوزه فناوری دخیل هستند شرکت می کنند.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.