شنبه, ۱۲ آبان(۸) ۱۴۰۳ / Sat, 2 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

نوتلا هم از پالم استفاده می کند

7 سال پیش ( 1395/10/26 )
پدیدآورنده : گلنوش محب‌علی  

در مطالعه ای، سازمان بهداشت و ایمنی غذایی اروپا (EFSA)  اعلام کرد که روغن پالم موجب بروز سرطان در مصرف کنندگان می شود. روغن پالم، در حال حاضر یکی از اجزای اصلی مواد تشکیل دهنده اکثر خوراکی های دنیاست.

به گزارش رویترز، پس از اینکه سازمان غذا و داروی اروپا در ماه مه اعلام کرد پالم ریسک ابتلا به سرطان های مختلف را افزایش می دهد، شرکت های اروپایی که از این روغن برای تهیه محصولات خود استفاده می کنند دچار یک مشکل اساسی شده اند.

یکی از این شرکت ها، کمپانی بزرگ و ایتالیایی فِررو است که محصول فوق العاده محبوب و پرچمدار خود یعنی شکلات های بادام زمینی دار نوتلا را به بازار جهان عرضه می کند. درآمد کلی شرکت فررو در سال مالی منتهی به ماه اگوست ۱۰ میلیارد یورو بود که 2 میلیارد یوروی آن به فروش شکلات نوتلا مربوط می شود. نوتلا، یکی از خوردنی های محبوب نزد اروپایی ها و البته افراد در سراسر دنیاست.

شکلات صبحانه ای که در تهیه انواع شیرینی و تارت مورد استفاده قرار می گیرد و محبوبیت زیادی هم دارد، متهم شده است که در ساخت خود از روغن پالم استفاده می کند. حال با این وجود، آیا «فررو» بنیانگذار این برند معروف، باید ساختار و دستور تهیه این شکلات صبحانه را تغییر دهد؟

شرکت ایتالیایی نوتلا، بلافاصله به انتشار این خبر واکنش نشان داد. او در توضیحات دفاعی خود اعلام کرد که مصرف روغن پالم بدون خطر است،  مگر اینکه تا 200 درجه سانتی گراد حرارت ببیند. این شرکت با همه اختلافات و شکایاتی که مبنی بر استفاده از روغن پالم در دستور تهیه شکلاتش وجود دارد، قصد ندارد آن را از دستور خود حذف کند.

به گزارش رویترز، مدیر این شرکت می گوید که روغن پالم بی خطر است و یکی از کلیدی ترین مواد تشکیل دهنده شکلات نوتلاست. فررو در آگهی هایش اشاره می کند که روغن پالم مورداستفاده اش از روغن کشی میوه های تازه پالم به دست می آید و در دمای کنترل شده فرآوری می شود. سایر شرکت های بزرگ غذایی در اروپا مانند یونیلور و نستله هم از روغن پالم در فرآورده های شان مانند شکلات و مارگارین از روغن پالم استفاده می کنند.

این شرکت ها هم می گویند در تلاش هستند تا میزان استرهای  اسیدچرب گلیسیریل را در محصولات شان به پایین ترین حد ممکن برسانند. اما شرکت فررو تنها شرکت بزرگ اروپایی است که پس از اعلام نظر EPSA به چنین دفاع علنی از استفاده از روغن پالم در فرآورده هایش برخاسته است.

فررو می گوید: صدها هزار آزمایش روی روغن پالم مورداستفاده اش و در فرآورده های نهایی آنها از لحاظ این مواد آلاینده انجام داده است. میزان  خرده فروشی شکلات نوتلا در اروپا در ۱۲ ماه منتهی به ماه آگوست ۲۰۱۶ حدود ۳ درصد افت کرد و فررو تا حدی تبلیغ فرآورده های عاری از روغن پالم به وسیله رقبایش را مسئول این کاهش فروش می داند.

این روغن، یکی از سودآورترین روغن های نباتی موجود در بازار است. براساس برآورد های انجام شده،  اگر نوتلا 185 هزار تن روغن پالمی که هر سال در تولید شکلات های خود استفاده می کند، از زنجیره تولید خود حذف کند، می تواند 8 تا 22 میلیون دلار خرج کند تا آن را با مواد دیگر جایگزین کند.

منبع : MSN
برچسب ها : فرصت آزاد
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/QMSj9rT5
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه