دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

پیگیری سرنخ‌های اسیدپاشی

فرمانده ناجا: اجازه برگزاری تجمع غیر‌قانونی نمی‌دهیم

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

پیگیری سرنخ‌های اسیدپاشی

سردار احمدی مقدم، فرمانده ناجا در حاشیه همایش پدافند غیرعامل در جمع خبرنگاران درباره آخرین اقدامات نیروی انتظامی برای دستگیری مجرم اسیدپاشی اصفهان گفت: این پرونده هم‌اکنون در حال بررسی است و سرنخ‌های آن را دنبال می‌کنیم اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم.

فرمانده ناجا: اجازه برگزاری تجمع غیر‌قانونی نمی‌دهیم

سردار احمدی مقدم با اشاره به تجمع‌های اعتراض آمیز در قالب اتفاقات اخیر اصفهان گفت: هر تجمعی باید با مجوز قانونی باشد و نیروی انتظامی به هیچ یک از تجمع‌های غیر‌قانونی اجازه تشکیل نمی‌دهد البته همه اینها منشأ واحد دارند و می‌خواهند جامعه را تحت‌تاثیر قرار دهند و فضای ناامنی را ترویج کنند که خوشبختانه هیچ‌کدام از این فراخوان‌ها با استقبال آنچنانی روبه‌رو نشده است.

فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به سوالی درباره دستگیری مظنونانی در خصوص این حادثه گفت: اگر کسی دستگیر شود و اعتراف کند و ما در این‌باره به قطعیت برسیم، حتما به سرعت به رسانه‌ها و افکار عمومی انتقال می‌دهیم.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.