دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

فان خال: مطبوعات به ما سخت‌تر از سیتی می‌گیرند

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

لوئیس فان‌خال، سرمربی منچستریونایتد مدعی شده است که مطبوعات برخورد سرسختانه تری با تیم او نسبت به تیم منچسترسیتی دارند. این درحالی است که پس از نتایج ضعیفی که فان‌خال در این فصل کسب کرده، به شدت از سوی مطبوعات مورد انتقاد قرار گرفته و بارها با رسانه‌های مختلف درگیر شده است. تیم او از لیگ قهرمانان حذف شد و در لیگ برتر نیز شانسی برای کسب قهرمانی نخواهد داشت و حال فان‌خال مدعی شده که مطبوعات بیش از حد به او و تیمش سخت می‌گیرند.

6445734343757357346246433584584634534747

او گفت: «در فوتبال می‌توان پیروز شد، شکست خورد یا مساوی کرد. بی ثباتی؟ مطبوعات بی ثبات هستند. این دقیقا مطبوعات هستند که بی ثباتند. مقابل ساندرلند به خاطر مطبوعات شکست نخوردیم و این حقیقت دارد ولی مطبوعات همه چیز را بزرگتر از آنچه هست جلوه می‌دهند. منچسترسیتی 5-1 از چلسی شکست خورد. این چه بود؟»

فان خال درباره اینکه سیتی در آن دیدار  با تیم دوم در میدان ظاهر شده بود، گفت: «پس من تا به حال چه کار کرده ام؟ باورنکردنی است. اوضاع یکسان است ولی ما با چنین اختلافی شکست نمی‌خوریم. باید نتایج یونایتد را آنالیز کنید. فقط مقابل آرسنال شکست سنگین داشته ایم زیرا آن ها در سطح بسیار بالایی قرار دارند. این فصل خیلی بدشانس بودیم ولی هنوز در 3 جام در حال رقابت هستیم. اوضاع آنقدر که بعضی مطبوعات جلوه می‌دهند یا به هواداران می‌گویند بد نیست. امیدوارم هواداران متوجه این موضوع باشند. هنوز وقتی در جایی که اقامت دارم قدم می‌زنم، نظرات مثبت است ولی در استادیوم اینطور نیست زیرا با دیگران همراه می‌شوند ولی در خیابان‌ها، یک در مقابل یک است.»

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.