دوشنبه, ۱۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۵ / Mon, 4 May(5) 2026 /
           
فرصت امروز

سرمایه‏ گذاران بخوانند

11 سال پیش ( 1393/10/16 )
 

بحث سرمایه‏‏گذاری در خراسان جنوبی و پهن شدن فرش قرمز برای سرمایه‏‏گذاران از مهم‏ترین بحث‏‏های سال‏‏های اخیر مسئولان استانی است که برای به ثمر نشاندن آن از هیچ تلاشی فروگذار نکردند. به گزارش خبرگزاری ایسنا، رییس‏جمهوری در سفری که به خراسان جنوبی داشت ضمن تاکید بر حضور سرمایه‏گذاران در زمینه‏‏های مختلف، استفاده از توان بخش‌خصوصی را از دیگر راهکارهای حل مشکلات اقتصادی دانست و گفت: باید زمینه حضور و فعالیت بخش‏خصوصی و سرمایه‏گذاران در استان‏‏های محرومی همچون خراسان‏جنوبی بیش از پیش فراهم شود، چراکه با حضور سرمایه‏گذاران قطعا اشتغال، آبادانی و عمران نیز حاصل خواهد شد. 

استاندار خراسان‏ جنوبی به‏عنوان نماینده عالی دولت در استان، ایجاد زمینه‏‏های لازم به منظور توسعه سرمایه‏گذاری و حمایت از سرمایه‏‏گذاران را از مهم‏ترین سیاست‏‏های کاری دولت در استان اعلام می‏‏کند و می‏‏گوید: قطعا با توسعه سرمایه‏‏گذاری، ضمن توسعه فضای کسب‏و‏کار در استان بسیاری از معضلات از جمله بیکاری نیز رفع خواهد شد. 

وجه‏الله خدمتگزار با بیان اینکه جذب سرمایه‏‏های خارجی، جدا از تامین منابع ارزی مورد‌نیاز، فواید دیگری از جمله انتقال تکنولوژی، اتصال اقتصاد‌ملی به اقتصاد جهانی، تقویت شرایط رقابتی، دسترسی آسان‏تر به بازارهای صادراتی، بهبود روش‏‏های مدیریت و بازاریابی و آموزش و تربیت نیروی انسانی را نیز به همراه دارد، تصریح می‏کند: رسیدن به این اهداف نیازمند معرفی قابلیت‏ها و فرصت‏های سرمایه‌گذاری موجود به فعالان اقتصادی، سرمایه‏گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور و سرمایه‏گذاران خارجی راغب به سرمایه ‏گذاری در استان است. 

وی با تاکید بر اینکه چنانچه امنیت سرمایه‏‏گذاری، فضای کسب‏و‏کار مناسب و بستر قانونی لازم در این مناطق و اقتصاد آنان فراهم شود، سرمایه‏گذاران میل و رغبت بیشتری برای حضور در این‌گونه بازارها پیدا می‏کنند، اظهار کرد: استان نیز به دلیل سرازیر شدن منابع مالی کافی به بخش‏‏های مختلف خود قادر به بهره‌‏گیری از فرصت رشد و توسعه با ایجاد زیرساخت‏‏های لازم خواهد شد و در نتیجه سایر بخش‏های اقتصادی خود را نیز ترمیم کرده و فرصت اشتغال‏زایی، تولید و ایجاد ارزش افزوده ناشی از آن را برای خود فراهم می‏‏کند. 

خدمتگزار، برنامه و سیاست مهم استان برای کاهش محرومیت و ایجاد اشتغال را فراهم کردن زیرساخت‏ها، امکانات لازم و شرایط مناسب جهت افزایش سرمایه‏گذاری‏ها توسط بخش‌خصوصی و تشویق و حمایت از سرمایه‏گذاران برای اجرای طرح‏های مناسب و اقتصادی اعلام می‏کند. معاون برنامه‌‏ریزی و اشتغال استانداری و قائم‌مقام ستاد سرمایه‌‏گذاری خراسان‌جنوبی نیز با اشاره به پتانسیل‌های استان اظهار کرد: استان خراسان‌جنوبی، توانمندی‏های زیادی برای توسعه دارد. 

علی رضایی وجود چهار بازارچه فعال مرزی، گمرک رسمی در مرز ماهیرود و قرار گرفتن در مرکز محور ترانزیتی شرق کشور را از قابلیت‏‏های مهم استان برای توسعه تجارت و ایجاد اشتغال برشمرد. معاون برنامه ‏ریزی و اشتغال استانداری، با تاکید بر اینکه باید برای توسعه اشتغال، راه را برای ورود بخش‌خصوصی و سرمایه‏گذاری خارجی باز کنیم، تصریح کرد: بخش‌خصوصی با توانمندی خود می‏تواند ایجاد و تثبیت اشتغال را بر عهده بگیرد و اعتبارات دولتی، صرف توسعه زیرساخت‏ها و رفاه مردم شود. 

وی تغییر تراز نسبت اشتغال استان را از راه‌حل‏های مشکل اشتغال دانست و اظهار کرد: باید با تغییر میزان ارزش افزوده بخش‏‏ها به سمت فعالیت‏‏های پربازده کم‌هزینه‏‏تر و تثبیت‌‏کننده اشتغال برویم، یعنی از فعالیت‏‏های خدماتی و کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی مدرن صنعت و صنایع مبتنی بر معدن حرکت کنیم. 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی دبیر ستاد سرمایه‏گذاری و نایب رییس مرکز خدمات سرمایه‏گذاری استان خراسان‌جنوبی نیز یکی از ابزارهای مهم برای دستیابی به نرخ رشد اقتصادی بالاتر، تولید ثروت و افزایش سطح رفاه فردی و اجتماعی را سرمایه‏ ‏گذاری ذکر کرد. سیدمهدی رمضانی افزود: جذب و جلب سرمایه مادی و انسانی و تزریق آن به زیرساخت‏های اقتصادی کشور راهی برای تسریع حرکت اقتصاد به سوی توسعه و ایجاد اشتغال است و می‏‏تواند به‏عنوان اهرمی برای شتاب توسعه و رشد اقتصادی به کار گرفته شود. 

مدیرکل امور اقتصادی خراسان جنوبی و دبیر ستاد سرمایه‏گذاری خارجی وجود 9 شهرک و 11 ناحیه صنعتی مصوب در استان را از قابلیت‏‏های استان برشمرد و گفت: 15 شهرک و ناحیه صنعتی به وسعت دو هزار و 171 هکتار در حال واگذاری است که از این عرصه 986 هکتار زمین صنعتی و از امکانات و زیرساخت‏های مناسب برای استقرار صنایع برخوردار است. 

به گفته رمضانی، پایین بودن قیمت زمین نسبت به دیگر نقاط کشور و دارا بودن معافیت مالیاتی همه نواحی و شهرک‏های صنعتی به جز مرکز استان جزو برخی امتیازات سرمایه‏گذاری در این نواحی شهرک است. 

مدیر‌کل امور اقتصادی خراسان‌جنوبی خاطر‌نشان کرد: معافیت درآمد حاصل از فعالیت‏های تولیدی ومعدنی خارج از شعاع 30 کیلومتری مرکز استان به میزان صددرصد و به مدت 10سال و افزایش معافیت مالیاتی واحدهای صنعتی ومعدنی مناطق کمتر توسعه‏یافته در برنامه پنجم توسعه تا سقف معافیت‏های مورد‌نظر در مناطق آزاد از مشوق‏ها و معافیت‏های سرمایه‏گذاری در استان است. 

رمضانی معافیت صد‏در‏صدی درآمد حاصل از همه فعالیت‏های کشاورزی، دامپروری، طیور و.‌.‌. از پرداخت مالیات، معاف شدن صد ‏در صدی درآمد حاصل از صادرات کالا وخدمات و 50 درصدی در همه تاسیسات ایرانگردی و جهانگردی از پرداخت مالیات را از دیگر مشوق‏های سرمایه‏گذاری در استان برشمرد. وی ادامه داد: متقاضیان خارجی مشمول قانون تشویق و حمایت از سرمایه‏‏های خارجی از همه حقوق، حمایت‏ها و تسهیلات سرمایه‏گذاران داخلی به طور یکسان برخوردار می‏‏شوند. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Oa6V24Fo
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه