حداکثر نوسان نرخ دلار به 200 تومان رسید
در نیمه اول امسال از شدت نوسان قیمت دلار در بازار آزاد تهران نسبت به دورههای قبل کاسته شد به طوری که حداکثر تغییر نرخ آن 200 تومان بوده است.
قیمت دلار در شش ماهه ابتدایی سال جاری با کاهش 5.6 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به طور متوسط حدود 3184 تومان معامله شد.
این درحالی است که در شش ماهه اول سال قبل متوسط نرخ معامله شده دلار 3372 تومان بوده است که البته بازگشت به کمی عقبتر و قیمت در سالهای 1390 و 1391 بیانگر اختلاف و نوسان قیمتی شدیدتری است.
از فروردین تا شهریورامسال بین حداقل و حداکثر قیمت دلار کمتر از 200 تومان اختلاف وجود دارد بهگونهای که از قیمت 3099 تومانی فروردین به 3290 تومان در اردیبهشت افزایش یافته است و با وجود اینکه در ادامه متوسط قیمت به 3250 تومان در خرداد میرسد و تا پایان شهریورهیچگاه به بیش از 3250 تومان بازنگشته است.

نظرات کاربران
ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.