دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

تولید گندم در کشور 10‌درصد افزایش یافت

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی، از افزایش 10‌درصدی تولید گندم کشور در سال زراعی جاری خبر داد.
عباس کشاورز، افزود: امسال تولید گندم 10‌میلیون و 200 هزار تن و خرید این محصول شش‌میلیون و 500 هزار تا هفت‌میلیون تن پیش‌بینی می‌شد که شاهد تحقق آن بودیم.
وی با بیان اینکه امسال در تولید جو افزایش نداشته‌ایم، اظهار کرد: با توجه به اینکه 26‌درصد محصول جو در استان خراسان رضوی تولید می‌شود، به دلیل وقوع خشکسالی و سرما تولید جو در کشور افزایش نداشته است.
کشاورز، در ادامه تولید علوفه و صیفی‌جات را در کشور مطلوب دانست و متذکر شد: به دلیل افزایش تولید و کاهش قیمت صیفی‌جات نظیر هندوانه کشاورزان امسال دچار زیان شدند.
معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی، درخصوص تولید حبوب در کشور نیز گفت: تولید مناسب در داخل موجب کاهش واردات حبوب شده است.
به گزارش ایرنا، وی یادآور شد: سال گذشته 180هزار تن واردات حبوب داشتیم که امسال به دلیل وضعیت مطلوب تولید حبوب، این مقدار به حدود 70هزار تن کاهش یافته است.

 

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.