دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

برگزاری نخستین جشنواره و دومین رویداد نوآورانه فناوری های مالی (فین تک)

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

نخستین جشنواره و دومین رویداد نوآورانه فناوری های مالی فین تک، با هدف حمایت از  تجاری سازی ایده های نو، حل مسائل جدید و معرفی استارتاپ های فناوری های مالی همچون بانکداری، پرداخت الکترونیکی و بورس به مدت سه روز از تاریخ 18 تا 20 اسفند ماه امسال در دانشگاه خاتم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی بانک پاسارگاد، شرکت   فناپ با حمایت بانک پاسارگاد و با همت مرکز نوآوری و فناوری و همکاری شرکت های داتین، اتیک و پارسا در نظر دارد این رویداد را با عنوان نخستین جشنواره و دومین رویداد نوآورانه فناوری های مالی  (فین تک) برگزار کند و به چالش حل مسئله، هک وان، استارتاپ وان و نمایشگاه استارتاپ ها بپردازد. از اهداف عمده این رویداد می توان به آموزش و ترویج فناوری مالی و شناسایی تیم ها و استارتاپ ها اشاره کرد.

برگزاری نخستین جشنواره و دومین رویداد نوآورانه فناوری های مالی (فین تک)

از کلیه علاقه مندان به شرکت در بخش های برنامه نویسی، طراحان رابط و تجربه کاربری، متخصصان کسب و کار و صاحبان ایده های نو دعوت می شود که در این رویداد حضور یابند. علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت نام، به سایت این رویداد به نشانی www. fintechfest. ir مراجعه کنند.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.