در دیدار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با رئیس مجلس شورای اسلامی صورت گرفت / ارائه بسته پیشنهادی سازمان بورس و اوراق بهادار در ارتباط با ماده 241 اصلاحیه قانون تجارت
بعد از ظهر سه شنبه دوم شهریور 95 شاپور محمدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار به همراه اعضای هیات مدیره این سازمان با علی لاریجانی، رئیس مجلس دیدار و گفت وگو کرد. در این دیدار که در فضایی صمیمانه و با حضور پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار شد، لاریجانی از حضور چهره های علمی و متخصص در رأس مدیریت این سازمان ابراز خرسندی و نقش بازار سرمایه را در اقتصاد ملی بااهمیت توصیف کرد.

در ادامه این دیدار محمدی نیز با قدردانی از حمایت های مستقیم مجلس از بازار سرمایه، تصویب قوانین مناسب مرتبط با این حوزه را اقدام موثری از سوی قوه مقننه در روند تقویت و توسعه این بازار ارزیابی کرد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بورس و اوراق بهادار، در این دیدار پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز ضمن تشریح روند شکل گیری بورس ها، ساختارمند شدن بازار سرمایه و اقدامات و فعالیت های موثر سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان ناظر این حوزه را در رشد و توسعه این بازار مهم برشمرد. در خاتمه بسته پیشنهادی سازمان بورس و اوراق بهادار در ارتباط با اصلاحیه ماده 241 قانون تجارت جهت بررسی بیشتر به رئیس مجلس تقدیم شد.

نظرات کاربران
ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.